Подводна мисия

регистрация
Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (7 гласа)

Подводна мисия

Подводна мисия
Русалката Вирджиния има важна задача в тази онлайн игра със скрити предмети. Русалката иска да открие семейните съкровища, които хората са откраднали преди няколко години. Помогни на красивата русалка да си върне скъпоценностите, като откриеш всички скрити предмети във всяко едно ниво от играта. Бъди бърз и точен, за да получиш повече точки. Междинните бонус нива не дават точки за класацията. Играта не запазва прогреса след презареждане. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 3375
Сребърен медал
Точки 3371
Бронзов медал
Точки 3347
4
Точки 3319
5
Точки 3311
6
Точки 3298
8
Точки 3217
9
Точки 3208
10
Точки 3192
Точки
Покажи още

Подводна мисия

qrcode Играй онлайн Подводна мисия (Underwater Mission) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Подводна мисия е онлайн игра с скрити предмети, русалки, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Подводна мисия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Подводна мисия (Underwater Mission) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Подводна мисия може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Подводна мисия не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Подводна мисия е оценена с оценка 5 от 5 с 7 гласа и е играна 3K пъти.

Последни събития

Без аватар
narga спечели 171 точки (42 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
akg_64 спечели 2694 точки (24 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
daliq спечели 2669 точки (24 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg