Разбий бонбоните Чудовища

регистрация
Игри онлайн Игри с чудовища

Разбий бонбоните Чудовища

Направи любима
9
Гласувай: 
 4 5 (2 гласа)

Разбий бонбоните Чудовища

Разбий бонбоните Чудовища
Играй с чудовищата в тази увлекателна онлайн логическа игра със съчетание. Твоята задача в играта е да поставиш едни и същи чудовища в групи от 3 или повече в колони или редове. Събери необходимите чудовища във всяко ниво от играта и се опитай да събереш възможно най-много точки. Имаш ограничен брой ходове във всяко ниво. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 3609245
Сребърен медал
Точки 3542000
Бронзов медал
Точки 2994750
4
Точки 2950590
5
Точки 2545685
6
Точки 2349150
Точки
Покажи още

Разбий бонбоните Чудовища

qrcode Играй онлайн Разбий бонбоните Чудовища (Monster Candy Crush) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Разбий бонбоните Чудовища е онлайн игра с чудовища, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Разбий бонбоните Чудовища на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Разбий бонбоните Чудовища (Monster Candy Crush) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Разбий бонбоните Чудовища може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Разбий бонбоните Чудовища не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Разбий бонбоните Чудовища е оценена с оценка 4 от 5 с 2 гласа и е играна 743 пъти.

Последни събития

Без аватар
katja спечели 3542000 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 17 часа
Без аватар
Marria спечели 3609245 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 17 часа
Без аватар
luciana спечели 843630 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg