Нашественици във фермата

регистрация
Игри онлайн Космически нашествиници игри

Нашественици във фермата

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Нашественици във фермата

Нашественици във фермата
Това е класическа игра със стрелба в една ферма, пълна с екшън. Твоята цел в играта е да застреляш всички гарвани, за да защитиш фермата си. Избягвай вражеските изстрели и се опитай да достигнеш най-висок резултат. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- движение
Видео упътване

Златен медал
Точки 51500
Сребърен медал
Точки 46000
Бронзов медал
Точки 45600
4
Точки 44000
5
Точки 40200
6
Точки 38300
7
Точки 32400
8
Точки 32100
9
Точки 32000
10
Точки 29400
Точки
Покажи още

Нашественици във фермата

qrcode Играй онлайн Нашественици във фермата (Farm Invaders) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Нашественици във фермата е онлайн игра с космически нашествиници, ферма, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Нашественици във фермата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Нашественици във фермата (Farm Invaders) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Нашественици във фермата може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Нашественици във фермата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Нашественици във фермата е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 424 пъти.

Последни събития

Без аватар
Pepi_3008 спечели 9200 точки (17 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
Mario_Karlovo
Mario_Karlovo спечели 44000 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
Mario_Karlovo
Mario_Karlovo добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 5 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg