Сърфисти стрелци

регистрация
Игри онлайн Игри с лък

Сърфисти стрелци

Направи любима
Гласувай: 
 4.2 5 (5 гласа)

Сърфисти стрелци

Сърфисти стрелци
Зли скелети са завладели красивия плаж в тази онлайн игра. Вземи своя лък и се опитай да победиш скелетите в битката. Бъди бърз и уцели скелетите в главата, преди те да са те наранили. Печели точки и ги използвай за закупуване на бонус оръжия, които ще ти помогнат да отстраниш скелетите по-бързо. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 6120
Сребърен медал
Точки 2358
Бронзов медал
Точки 1758
4
Точки 1030
5
Точки 556
6
Точки 327
7
Точки 190
8
Точки 186
9
Точки 67
10
Точки 61
Точки
Покажи още

Сърфисти стрелци

qrcode Играй онлайн Сърфисти стрелци (Surfer Archers) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Сърфисти стрелци е онлайн игра с лък, умения, сърф, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Сърфисти стрелци на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Сърфисти стрелци (Surfer Archers) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Сърфисти стрелци може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Сърфисти стрелци не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Сърфисти стрелци е оценена с оценка 4.2 от 5 с 5 гласа и е играна 469 пъти.

Последни събития

carmi1899
carmi1899 спечели 67 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
pedina спечели 1030 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 3 месеца
Без аватар
damqnov спечели 6 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 7 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg