Мини битки 2

регистрация
Игри онлайн Умения игри

Мини битки 2-6 Играча

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Мини битки 2-6 Играча

Мини битки 2-6 Играча Това е игра с мини битки, които могат да се играят от 2 до 6 играчи едновременно. Играта включва много малки игри, между които бокс, космически войни, танкове, самолети, стрелба с лък, мини голф и много други.

Играч 1: C. Играч 2: N. Играч 3: Q. Играч 4: P. Играч 5: стрелка наляво. Играч 6: стрелка надясно. Видео упътване

Мини битки 2-6 Играча

qrcode Играй онлайн Мини битки 2-6 Играча (Mini Battles 2-6 Players) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Мини битки 2-6 Играча е онлайн игра с умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Мини битки 2-6 Играча на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Мини битки 2-6 Играча (Mini Battles 2-6 Players) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Мини битки 2-6 Играча може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Мини битки 2-6 Играча не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Мини битки 2-6 Играча е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 576 пъти.

Последни събития

jordi
jordi гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 8 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg