Крадци на пари Създател

регистрация
Игри онлайн Игри със съдействие

Крадци на пари Създател

Направи любима
Гласувай: 
 3.1 5 (8 гласа)

Крадци на пари Създател

Крадци на пари Създател Играй и избягай от много нива, създадени от други играчи, в продължението на играта Крадци на пари. Можеш също да създадеш свои собствени нива и да ги споделиш с другите играчи. Избегни пазачите, открадни колкото можете повече пари, изплъзни се на охранителните камери и стигни до изхода безопасно. Наслади се на хиляди уникални нива, които са създадени от играчи от цял свят.

Използвай W, A, S и D за движение на единия крадец и стрелките за движение на другия, стрелка надолу за хващане на предмет, space за хвърляне. Видео упътване

Крадци на пари Създател

Играй онлайн Крадци на пари Създател (Money Movers Maker) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Крадци на пари Създател е онлайн игра с съдействие, крадци на пари, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Крадци на пари Създател на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Крадци на пари Създател (Money Movers Maker) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Крадци на пари Създател не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Крадци на пари Създател е оценена с оценка 3.1 от 5 с 8 гласа и е играна 1K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg