Овцата Шон Стадо

регистрация
Игри онлайн Овцата Шон игри

Овцата Шон Стадо

Направи любима
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Овцата Шон Стадо

Овцата Шон Стадо Играй с овцата Шон и неговото стадо в тази онлайн игра. Целта в тази игра е да прибереш овцете на безопасно място, като съпоставиш техните облекла. Трябва също да внимаваш да не подредиш овцете по-високо от оградата. Завърши всяко ниво, като комбинираш колкото можете повече овце.

- играе се с мишката
Видео упътване

Овцата Шон Стадо

qrcode Играй онлайн Овцата Шон Стадо (Shaun the Sheep Flock Together) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Овцата Шон Стадо е онлайн игра с овцата шон, овце, мобилни, от категория Тетрис.

Можеш да играеш Овцата Шон Стадо на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Овцата Шон Стадо (Shaun the Sheep Flock Together) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Овцата Шон Стадо може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Овцата Шон Стадо не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Овцата Шон Стадо е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 466 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg