Ключ и щит

регистрация
Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Ключ и щит

Ключ и щит
Влез в ролята на малко жълта топка в тази онлайн игра с платформи. Целта на играта е да помогнеш на малкия герой да спаси своите приятели. Тичай, скачай и лети в предизвикателните нива и победете всички врагове. Събери монетите и спаси заловените приятели. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за движение, Z за скок, X за използване на щита. Видео упътване

Сребърен медал
Точки 29
Сребърен медал
Точки 29
Бронзов медал
Точки 24
4
Точки 21
5
Точки 10
6
Точки 9
7
Точки 5
8
Точки 3
8
Точки 3
Точки
Покажи още

Ключ и щит

qrcode Играй онлайн Ключ и щит (Key and Shield) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ключ и щит е онлайн игра с платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Ключ и щит на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ключ и щит (Key and Shield) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Ключ и щит може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ключ и щит не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ключ и щит е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 379 пъти.

Последни събития

Без аватар
anni спечели 24 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Без аватар
Kami75rr спечели 2 точки (9 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
veni164
veni164 спечели 29 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg