Намери краставичките

регистрация
Игри онлайн Умения игри

Намери краставичките

Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (6 гласа)

Намери краставичките

Намери краставичките
Играй с Фин и Джейк в тази забавна приключенска игра с кисели краставички. Помогни на анимационните герои да намерят всички кисели краставички и да достигнат крайната цел в играта. Използвай механизми и кристали, за да отвориш вратите и използвай оръжия, за да си проправиш път през препятствията и враговете в играта. Събери колкото се може повече кисели краставички, за да получиш повече точки във всяко ниво. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- движение
- действие
Видео упътване

Златен медал
Точки 110
Сребърен медал
Точки 100
Бронзов медал
Точки 65
4
Точки 59
5
Точки 43
8
Точки 24
9
Точки 18
9
Точки 18
Точки
Покажи още

Намери краставичките

qrcode Играй онлайн Намери краставичките (Find the Pickles) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Намери краставичките е онлайн игра с умения, анимационни герои, време за приключения, картун нетуърк, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Намери краставичките на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Намери краставичките (Find the Pickles) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Намери краставичките може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Намери краставичките не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Намери краставичките е оценена с оценка 4.3 от 5 с 6 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
alisaber спечели 18 точки (9 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Без аватар
taca68 спечели 6 точки (14 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
Без аватар
Pepi_3008 спечели 6 точки (14 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg