Драконов огън и ярост

регистрация
Игри онлайн Игри с дракони

Драконов огън и ярост

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Драконов огън и ярост

Драконов огън и ярост
Това е походова игра с дракони и комбинация на елементи. Целта в играта е да помогнеш на дракона да се защити от нападателите. За целта трябва да използваш групи от еднакви елементи на игралното поле, за да елиминираш враговете, преди те да наранят дракона. Бъди бърз и избирай различни действия според разположението на противниците. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 121486
Сребърен медал
Точки 55015
Бронзов медал
Точки 23776
4
Точки 22047
5
Точки 21666
6
Точки 21509
7
K_D
Точки 21038
8
Точки 20696
9
Точки 20289
10
Точки 20236
Точки
Покажи още

Драконов огън и ярост

qrcode Играй онлайн Драконов огън и ярост (Dragon Fire and Fury) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Драконов огън и ярост е онлайн игра с дракони, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Драконов огън и ярост на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Драконов огън и ярост (Dragon Fire and Fury) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Драконов огън и ярост може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Драконов огън и ярост не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Драконов огън и ярост е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 624 пъти.

Последни събития

Без аватар
taca68 спечели 778 точки (30 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Без аватар
K_D спечели 21038 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 11 месеца
Без аватар
sindi12 спечели 20236 точки (9 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg