Игра на яхта със зарчета

регистрация
Игри онлайн Зарчета игри

Игра на яхта със зарчета

Направи любима
6
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Игра на яхта със зарчета

Игра на яхта със зарчета
Играй в тази игра със зарчета на яхтата и спечели колкото може повече точки. Хвърли зарчетата и се опитай да направиш колкото се може по-добри комбинации. Във всеки кръг от играта имаш право на три хвърляния. След всяко хвърляне можеш да блокираш зарчета, които да останат при следващото хвърляне. След всеки кръг, трябва да блокираш точките в някоя от комбинациите, която смяташ че е най-добра, така ще запазиш този резултат в сбора на крайния резултат в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 325
Сребърен медал
Точки 324
Сребърен медал
Точки 324
Бронзов медал
Точки 323
4
Точки 320
5
Точки 318
6
Точки 315
7
Точки 314
8
Точки 309
9
Точки 292
Точки
Покажи още

Игра на яхта със зарчета

qrcode Играй онлайн Игра на яхта със зарчета (Yacht Dice Game) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Игра на яхта със зарчета е онлайн игра с зарчета, мобилни, от категория Казино.

Можеш да играеш Игра на яхта със зарчета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Игра на яхта със зарчета (Yacht Dice Game) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Игра на яхта със зарчета може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Игра на яхта със зарчета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Игра на яхта със зарчета е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 967 пъти.

Последни събития

czMoni
czMoni спечели 292 точки (9 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
Mario_Karlovo
Mario_Karlovo добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 4 месеца
Mario_Karlovo
Mario_Karlovo гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 4 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg