Метални войни 3

регистрация
Игри онлайн Метални войни игри

Метални войни 3

Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (12 гласа)

Метални войни 3

Метални войни 3 Предизвикателството металните войни продължава в тази трета част на играта. Докато героите, защитили Земята от роботизирани извънземни, са на почивка, новото нашествие започва. Героите спират ваканцията си и започват отново да защитават Земята. Те ще се нуждаят от твоята помощ, за да победят враговете. Този път трябва да се биеш срещу врагове с различни превозни средства. Това включва атакуващи совалки, дронове и AI помощници. Тази игра може да се играе в режим на един играч или от двама играчи на един компютър.

  Играч 1
W
A
S
D
- движение
C
- стрелба
  Играч 2
- движение
L
- стрелба
Видео упътване

Метални войни 3

qrcode Играй онлайн Метални войни 3 (Metal Army War 3) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Метални войни 3 е онлайн игра с метални войни, съдействие, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Метални войни 3 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Метални войни 3 (Metal Army War 3) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Метални войни 3 може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Метални войни 3 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Метални войни 3 е оценена с оценка 4 от 5 с 12 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg