Метални войни

регистрация
Игри онлайн Метални войни игри

Метални войни

Направи любима
Гласувай: 
 3.3 5 (3 гласа)

Метални войни

Метални войни Тъмното роботизирано кралство иска да превземе Земята в тази онлайн екшън игра. Нашествениците искат да превърнат Земята в планета от метални роботи. Изправi се срещу враговете сам или с приятел и си върнi планетата! Унищожавай капани, премахвай врагове и спасявай заложници. Можеш да подобриш оръжията и своя живот с металните материали, които събираш в нивата. Можеш да завършиш мисията успешно, като унищожиш последния противник, който се появява след общо 15 нива на борба.

  Играч 1
W
A
S
D
- движение
C
- стрелба
  Играч 2
- движение
L
- стрелба
Видео упътване

Метални войни

qrcode Играй онлайн Метални войни (Metal Army War) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Метални войни е онлайн игра с метални войни, съдействие, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Метални войни на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Метални войни (Metal Army War) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Метални войни може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Метални войни не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Метални войни е оценена с оценка 3.3 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg