Бродерия с бобри

регистрация
Игри онлайн Умения игри

Бродерия с бобри

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Бродерия с бобри

Бродерия с бобри Това е забавна цветна онлайн игра с бродерия с кръстчета. Отпусни се и си почини с историите от един магичен град с бобри. Запознай се с главнитнте герои в играта - Глория и нейния внук Мики, с които можеш да изпълниш редица от рисунки с цветове и живот. Картинките в играта са много хубави примери, които можеш да се опиташ да ушиеш на истинско парче плат с игла и конец.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Бродерия с бобри

Играй онлайн Бродерия с бобри (Beaver Weaver) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бродерия с бобри е онлайн игра с умения, от категория Забавни.

Можеш да играеш Бродерия с бобри на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бродерия с бобри (Beaver Weaver) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Бродерия с бобри не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бродерия с бобри е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 511 пъти.

Последни събития

julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 10 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg