Неонова кула

регистрация
Игри онлайн Аркадни

Неонова кула

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.6 5 (3 гласа)

Неонова кула

Неонова кула
Скачай с топката в неоновата кула в тази онлайн игра. Покажи уменията си и се опитайте да слезеш надолу, докато подскачаш и въртиш кулата. Опитай се да прекараш топката през всички препятствия и спечели възможно най-висок резултат. Падни през няколко нива, за да натрупаш достатъчно инерция и да преодолеете лесно препятствията. По-дългите падания ще те наградят с повече точки. Внимавай за червените препятствия, които ще счупят топката ти, ако нямаш достатъчно сила да ги пробиеш. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 6051
Сребърен медал
Точки 4638
Бронзов медал
Точки 2041
4
Точки 872
5
Точки 752
6
Точки 484
Точки
Покажи още

Неонова кула

qrcode Играй онлайн Неонова кула (Neon Tower) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Неонова кула е онлайн игра с умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Неонова кула на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Неонова кула (Neon Tower) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Неонова кула може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Неонова кула не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Неонова кула е оценена с оценка 4.6 от 5 с 3 гласа и е играна 329 пъти.

Последни събития

Без аватар
katja спечели 203 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
julian
julian спечели 412 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
OldTop
OldTop спечели 217 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg