Здрасти ферма

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Здрасти ферма

Направи любима
6
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Здрасти ферма

Здрасти ферма
Събирай зеленчуци в тази логическа онлайн игра с комбиниране. Подреди зеленчуците на полето и направи групи от по три или повече, за да можеш да ги събереш. Всяка група ще ти донесе определен брой точки и ще образува нов зеленчук на полето. Опитай се да събереш колкото се може повече точки, преди полето да се запълни. Можеш да завъртиш зеленчуците, преди да ги поставиш на полето. Имаш право да използваш и лопатата, за да отстраниш някой зеленчук от игралното поле. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 8394
Сребърен медал
Точки 4197
Бронзов медал
Точки 4120
4
K_D
Точки 3862
5
Точки 3149
6
Точки 2209
7
Точки 1923
8
Точки 1821
9
Точки 1815
10
Точки 1701
Точки
Покажи още

Здрасти ферма

qrcode Играй онлайн Здрасти ферма (Howdy Farm) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Здрасти ферма е онлайн игра с комбиниране, ферма, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Здрасти ферма на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Здрасти ферма (Howdy Farm) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Здрасти ферма може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Здрасти ферма не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Здрасти ферма е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
taca68 спечели 504 точки (25 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
wikisbiskwiti
wikisbiskwiti спечели 215 точки (26 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
PLamenna
PLamenna спечели 1526 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg