Блийч срещу Наруто 3

регистрация
Игри онлайн Наруто игри

Блийч срещу Наруто 3

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.3 5 (33 гласа)

Блийч срещу Наруто 3

Блийч срещу Наруто 3
Блийч срещу Наруто 3 Играй с анимационните герои от сериалите Блийч и Наруто в третата част на тази онлайн бойна игра. Избери любимите си бойци и се включи в битка против компютъра или играй с приятел на един компютър. Тук можеш да играеш с Наруто, Ичиго, Сакура, Саске, Ренжи, Тоширо, Рукия, Какаши, Джирая, Нейджи и много други аниме герои.

S и W за навигация в менюто, J за избор. А и D за избор на играч 1, стрелките за избор на играч 2. J - за избор на първия играч, 1 - за избор на втория играч. K за изход от менюто. J за начало на играта. Играч 1 използва W, A, S, D за движение, за атака J, K, L, U, I и O. Играч 2 използва стрелките за движение, за атака цифрите от 1 до 6. Видео упътване

Блийч срещу Наруто 3

Играй онлайн Блийч срещу Наруто 3 (Bleach vs Naruto 3) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Блийч срещу Наруто 3 е онлайн игра с наруто, блийч, аниме, анимационни герои, от категория Бойни.

Можеш да играеш Блийч срещу Наруто 3 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Блийч срещу Наруто 3 (Bleach vs Naruto 3) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Блийч срещу Наруто 3 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Блийч срещу Наруто 3 е оценена с оценка 4.3 от 5 с 33 гласа и е играна 5K пъти.

Последни събития

Без аватар
Laflori2010 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година
Без аватар
Laflori2010 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година
Без аватар
Diana99 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg