Намери кошницата на пещерняка

регистрация
Игри онлайн Праисторически игри

Намери кошницата на пещерняка

Направи любима
1
Гласувай: 
 2.7 5 (4 гласа)

Намери кошницата на пещерняка

Намери кошницата на пещерняка
Играй с пещерния човек в тази онлайн приключенска игра. Твоята задача в тази игра е необичайна. Тук не е необходимо да избягаш, а да намериш кошницата на пещерния човек. Той е съхранил хранителни запаси за зимата в кошницата, но не помни къде я е оставил. Огледай се и намери улики и предмети, които ще ти помогнат да намериш кошницата в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 7810
Сребърен медал
Точки 7785
Бронзов медал
Точки 7080
4
Точки 3200
5
Точки 100
5
Точки 100
5
Точки 100
5
Точки 100
Точки

Намери кошницата на пещерняка

Играй онлайн Намери кошницата на пещерняка (Find Caveman Basket) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Намери кошницата на пещерняка е онлайн игра с праисторически, бягство от стаята, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Намери кошницата на пещерняка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Намери кошницата на пещерняка (Find Caveman Basket) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Намери кошницата на пещерняка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Намери кошницата на пещерняка е оценена с оценка 2.7 от 5 с 4 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Krhki
Krhki спечели 100 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 9 месеца
Без аватар
diani2008 спечели 100 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
OkayToBeWhite
OkayToBeWhite гласува за играта с 1 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg