Блийч срещу Наруто 2

регистрация
Игри онлайн Наруто игри

Блийч срещу Наруто 2

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.7 5 (7 гласа)

Блийч срещу Наруто 2

Блийч срещу Наруто 2 Играй с анимационните герои от сериалите Блийч и Наруто във втората част на тази онлайн бойна игра. Избери любимите си бойци и се включи в битка против компютъра или играй с приятел на един компютър. Тук можеш да играеш с Наруто, Ичиго, Сакура, Саске, Ренжи, Тоширо, Рукия, Какаши и много други герои.

S и W за навигация в менюто, J за избор. А и D за избор на играч 1, стрелките за избор на играч 2. J - за избор на първия играч, 1 - за избор на втория играч. K за изход от менюто. J за начало на играта. Играч 1 използва W, A, S, D за движение, за атака J, K, L, U, I и O. Играч 2 използва стрелките за движение, за атака цифрите от 1 до 6. Видео упътване

Блийч срещу Наруто 2

Играй онлайн Блийч срещу Наруто 2 (Bleach vs Naruto 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Блийч срещу Наруто 2 е онлайн игра с наруто, блийч, аниме, анимационни герои, от категория Бойни.

Можеш да играеш Блийч срещу Наруто 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Блийч срещу Наруто 2 (Bleach vs Naruto 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Блийч срещу Наруто 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Блийч срещу Наруто 2 е оценена с оценка 3.7 от 5 с 7 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
diegun добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg