Надпревара с рязане

регистрация
Игри онлайн Игри с рязане

Надпревара с рязане

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Надпревара с рязане

Надпревара с рязане
Използвай острия си нож, за да нарежеш зеленчуците в тази онлайн игра. Покажи уменията си и нарежи зеленчуците на тънки парчета, за да получиш повече точки. Намери своя път през кухнята и избягвай да удряш другите предмети на масата. Ако не прецениш движенията си, ножът може бързо да изхвърчи от ръката ти, така че трябва да си много внимателни. Направи последователни резени, за да запълниш лентата за умножение и да можеш да получиш повече точки. Ако удариш грешната повърхност, множителят се губи незабавно. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 100240
Сребърен медал
Точки 94520
Бронзов медал
Точки 92440
4
Точки 90430
5
Точки 83430
6
Точки 82650
7
Точки 80860
8
Точки 80060
9
Точки 78930
10
Точки 76690
Точки
Покажи още

Надпревара с рязане

qrcode Играй онлайн Надпревара с рязане (Slice Rush) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Надпревара с рязане е онлайн игра с рязане, плодове, умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Надпревара с рязане на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Надпревара с рязане (Slice Rush) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Надпревара с рязане може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Надпревара с рязане не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Надпревара с рязане е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 618 пъти.

Последни събития

Без аватар
taca68 спечели 92440 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
taca68 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 седмица
Без аватар
pedina спечели 94520 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg