Офис любов

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 3.8 5 (5 гласа)

Офис любов

Офис любов
Приготви се за едно романтично приключение на работа в тази забавна онлайн игра. Действието в играта се развива в офиса, където твоята задача е да помогнеш на влюбената дойка да се наслади на своята любов. Задачата обаче не е лесна, понеже техния шеф ги следи непрестанно. Помогни на двойката да се целува и спечели колкото се може повече точки, като се пазиш от погледите на шефа. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 1399
Сребърен медал
Точки 967
Бронзов медал
Точки 722
4
Точки 689
5
Точки 615
6
Точки 548
7
Точки 524
8
Точки 391
9
Точки 368
10
Точки 317
Точки
Покажи още

Офис любов

qrcode Играй онлайн Офис любов (Office Love) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Офис любов е онлайн игра с целувки, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Офис любов на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Офис любов (Office Love) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Офис любов може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Офис любов не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Офис любов е оценена с оценка 3.8 от 5 с 5 гласа и е играна 798 пъти.

Последни събития

Без аватар
mircovampire12 спечели 115 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
vikencetooo1 спечели 64 точки (16 място)
Харесва миТочки преди 5 месеца
Без аватар
luciano спечели 105 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 6 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg