Шампиони на снежни топки

регистрация
Игри онлайн Снежни топки игри

Шампиони на снежни топки

Направи любима
Гласувай: 
 3.5 5 (4 гласа)

Шампиони на снежни топки

Шампиони на снежни топки Влез в битката със снежни топки и стани шампион във войната със снежни топки в тази онлайн игра. Целта в играта е да удариш всички противници със снежна топка, преди да изтече времето. Играта има над 50 снежни нива, където можеш да събираш трофеи и монети. Можеш да използваш монетите, за да отключиш нови костюми. Можеш да пробваш уменията си и в безумно трудния хардкор режим на играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Шампиони на снежни топки

qrcode Играй онлайн Шампиони на снежни топки (Snowball Champions) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Шампиони на снежни топки е онлайн игра с снежни топки, зимни, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Шампиони на снежни топки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Шампиони на снежни топки (Snowball Champions) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Шампиони на снежни топки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Шампиони на снежни топки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Шампиони на снежни топки е оценена с оценка 3.5 от 5 с 4 гласа и е играна 290 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg