Джелистоун експрес

регистрация
Игри онлайн Игри с коли

Джелистоун експрес

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Джелистоун експрес

Джелистоун експрес
Йоги започва нов бизнес с доставки със своя малък микробус в тази онлайн игра. Включи се в забавлението и помогни на Йоги да помогне на своите съграждани с бързината на своята кола. Изпълнявай различни мисии в играта и събирай точки, за да вдигнеш своята популярност и да развиеш бизнеса на Йоги. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за управление на колата, enter за дейстеие. Видео упътване

Златен медал
Точки 683.33
Сребърен медал
Точки 666.67
Бронзов медал
Точки 520
4
Точки 333.33
5
Точки 300
6
Точки 250
Точки
Покажи още

Джелистоун експрес

qrcode Играй онлайн Джелистоун експрес (Jellystone Express) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Джелистоун експрес е онлайн игра с коли, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Състезания.

Можеш да играеш Джелистоун експрес на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Джелистоун експрес (Jellystone Express) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Джелистоун експрес може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Джелистоун експрес не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Джелистоун експрес е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 258 пъти.

Последни събития

julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 дни
Без аватар
Kami75rr спечели 250 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
docs
docs спечели 333.33 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg