Пит наоколо

регистрация
Игри онлайн Умения игри

Пит наоколо

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.6 5 (3 гласа)

Пит наоколо

Пит наоколо
Влез в кръга с Пит и се върти в тази забавна онлайн игра. Пит трябва бързо да се завърти и да отбележи всички цветни полета, за да успее да стигне до тоалетната. Всяко следващо ниво ще бъде по трудно и ще трябва да покажеш по-добри умения, за да успееш да продължиш напред в играта. Направи колкото се може повече последователни успешни опита, за да получиш повече точки. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 25845
Сребърен медал
Точки 19602
Бронзов медал
Точки 5365
4
Точки 3013
5
A19
Точки 2524
6
Точки 2075
7
Точки 1985
8
Точки 1752
9
Точки 1428
10
Точки 1277
Точки
Покажи още

Пит наоколо

qrcode Играй онлайн Пит наоколо (Peet Around) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пит наоколо е онлайн игра с умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Пит наоколо на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пит наоколо (Peet Around) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пит наоколо може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пит наоколо не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пит наоколо е оценена с оценка 4.6 от 5 с 3 гласа и е играна 419 пъти.

Последни събития

Mario_Karlovo
Mario_Karlovo спечели 1752 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Mario_Karlovo
Mario_Karlovo добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 месеца
Без аватар
taca68 спечели 123 точки (16 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg