Райски сладки понички

регистрация
Игри онлайн Понички игри

Райски сладки понички

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Райски сладки понички

Райски сладки понички
Присъедини се към Роуз и прави сладки понички в тази онлайн игра. Роуз има нужда от твоята помощ, за да управлява своя бизнес. Тя ще те научи как да правиш най-вкусните понички на света. Изпържи поничките, добави докрация и ги сервирай на клиентите колкото може по-бързо. Отключи нови понички и декорации, докато напредваш в играта и се постарай да спечелиш достатъчно точки, за да достигнеш целта за деня. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 76400
Златен медал
Точки 76400
Златен медал
Точки 76400
Сребърен медал
Точки 46800
Бронзов медал
Точки 26250
4
Точки 7650
5
Точки 3250
6
Точки 1350
7
Точки 1200
7
Точки 1200
Точки
Покажи още

Райски сладки понички

qrcode Играй онлайн Райски сладки понички (Heavenly Sweet Donuts) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Райски сладки понички е онлайн игра с понички, симулация на работа, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Райски сладки понички на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Райски сладки понички (Heavenly Sweet Donuts) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Райски сладки понички може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Райски сладки понички не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Райски сладки понички е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 506 пъти.

Последни събития

Без аватар
VANIA_777 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 месеца
Без аватар
VANIA_777 спечели 76400 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
radost0173
radost0173 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg