Патешко блато Маджонг

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Патешко блато Маджонг

Направи любима
4
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Патешко блато Маджонг

Патешко блато Маджонг
Патешко блато Маджонг Присъедини се към патетата в езерото в тази онлайн логическа маджонг игра. Твоята задача е да намериш всички еднакви плочки маджонг на игралното поле и да ги свържеш. Можеш да свързваш само парчета, които са свободни отстрани. Свържи всички части възможно най-бързо, за да получиш бонус точки и да спечелите максимален резултат във всяко ниво. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 26240
Сребърен медал
Точки 26062
Бронзов медал
Точки 25440
4
Точки 25323
5
Точки 25215
6
Точки 24889
Точки
Покажи още

Патешко блато Маджонг

qrcode Играй онлайн Патешко блато Маджонг (Duck Pond Mahjong) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Патешко блато Маджонг е онлайн игра с маджонг, животни, птици, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Патешко блато Маджонг на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Патешко блато Маджонг (Duck Pond Mahjong) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Патешко блато Маджонг може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Патешко блато Маджонг не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Патешко блато Маджонг е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 356 пъти.

Последни събития

Без аватар
dalinda спечели 25323 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 31 минути
Без аватар
bubeto_73 спечели 26240 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 7 часа
Без аватар
demon666 спечели 2047 точки (22 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg