Патешко блато Маджонг

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Патешко блато Маджонг

Направи любима
7
Гласувай: 
 4 5 (3 гласа)

Патешко блато Маджонг

Патешко блато Маджонг
Патешко блато Маджонг Присъедини се към патетата в езерото в тази онлайн логическа маджонг игра. Твоята задача е да намериш всички еднакви плочки маджонг на игралното поле и да ги свържеш. Можеш да свързваш само парчета, които са свободни отстрани. Свържи всички части възможно най-бързо, за да получиш бонус точки и да спечелите максимален резултат във всяко ниво. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 26251
Сребърен медал
Точки 26062
Бронзов медал
Точки 25451
4
Точки 25440
5
Точки 25287
6
Точки 25215
7
Точки 24841
8
Точки 24685
9
Точки 24406
10
Точки 24238
Точки
Покажи още

Патешко блато Маджонг

qrcode Играй онлайн Патешко блато Маджонг (Duck Pond Mahjong) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Патешко блато Маджонг е онлайн игра с маджонг, животни, птици, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Патешко блато Маджонг на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Патешко блато Маджонг (Duck Pond Mahjong) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Патешко блато Маджонг може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Патешко блато Маджонг не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Патешко блато Маджонг е оценена с оценка 4 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

summer26
summer26 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 седмици
summer26
summer26 спечели 20858 точки (18 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
rikondo
rikondo спечели 20517 точки (18 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg