Лилавата къртица Моли

регистрация
Игри онлайн Логически

Лилавата къртица Моли

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Лилавата къртица Моли

Лилавата къртица Моли Лилавата къртица Моли трябва да спаси сладката принцеса в тази логическа игра. Твоята задача в играта е да помогнеш на къртицата Моли по нейния опасен път в 20 предизвикателни нива. Събери кристалите и освободи принцесата.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Лилавата къртица Моли

qrcode Играй онлайн Лилавата къртица Моли (Molly the Purple Mole) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Лилавата къртица Моли е онлайн игра с животни, платформи, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Лилавата къртица Моли на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Лилавата къртица Моли (Molly the Purple Mole) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Лилавата къртица Моли може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Лилавата къртица Моли не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Лилавата къртица Моли е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 94 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg