Пазителя на браздата

регистрация
Игри онлайн Пазителя на браздата игри

Пазителя на браздата

Направи любима
Гласувай: 
 3.6 5 (5 гласа)

Пазителя на браздата

Пазителя на браздата Построй силна отбранителна защита от кули и защити браздата в тази онлайн стратегическа игра. Спри нашествениците, преди да откраднат всички съкровища. Това е стратегическа игра със защитни кули. Твоята задача е да пазиш скъпоценните камъни и да държиш враговете далеч, за да не могат да ги откраднат. Изгради отбранителни кули около пътя, така че те автоматично да защитават картата и да спират враговете. Трябва също да опиташ да подобриш защитните кули, за да станат по-ефективни в битката. Можеш да извикаш следващата вълна от врагове по-рано, за да получиш бонус. Събери всички монети с мишката и изгради още защитни кули.

- играе се с мишката
Видео упътване

Пазителя на браздата

qrcode Играй онлайн Пазителя на браздата (Keeper of the Grove) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пазителя на браздата е онлайн игра с пазителя на браздата, защитни кули, мобилни, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Пазителя на браздата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пазителя на браздата (Keeper of the Grove) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Пазителя на браздата може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пазителя на браздата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пазителя на браздата е оценена с оценка 3.6 от 5 с 5 гласа и е играна 735 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg