Шах за двама

регистрация
Игри онлайн Шах игри

Шах за двама

Направи любима
2
Гласувай: 
 3.2 5 (98 гласа)

Шах за двама

Шах за двама Играй шах с приятел на един компютър в тази онлайн игра. Мести фигурите и вземи царя на противника, за да спечелиш играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Шах за двама

Играй онлайн Шах за двама (Two Players Chess) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Шах за двама е онлайн игра с шах, игри на дъска, ходове, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Шах за двама на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Шах за двама (Two Players Chess) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Шах за двама не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Шах за двама е оценена с оценка 3.2 от 5 с 98 гласа и е играна 68K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg