Миньорски блокчета

регистрация
Игри онлайн Миньор игри

Миньорски блокчета

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Миньорски блокчета

Миньорски блокчета
Играй в мината и се опитай да изкараш скъпоценните камъни в тази онлайн логическа игра. Размести блокчетата, които блокират пътя и премести вагона по железопътната линия до изхода. Използвай възможно най-малко ходове, за да спечелиш повече точки. Играта губи прогреса след презареждане. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 6101
Сребърен медал
Точки 5798
Бронзов медал
Точки 5389
4
Точки 5315
5
Точки 5165
6
Точки 4739
7
Точки 4560
8
Точки 4500
9
Точки 4478
10
Точки 4428
Точки
Покажи още

Награди

Миньорски блокчета

qrcode Играй онлайн Миньорски блокчета (Miner Block) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Миньорски блокчета е онлайн игра с миньор, блокчета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Миньорски блокчета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Миньорски блокчета (Miner Block) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Миньорски блокчета може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Миньорски блокчета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Миньорски блокчета е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 722 пъти.

Последни събития

Без аватар
iguasu спечели 4322 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
Verzellmirnix спечели 981 точки (20 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Без аватар
rozi_avon спечели 3886 точки (16 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg