Хекс светкавица

регистрация
Игри онлайн блокчета игри

Хекс светкавица

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Хекс светкавица

Хекс светкавица
Подреди хексагоналните блокчета и запълни дупките в тази онлайн логическа игра. Всяко ниво има празнини на игралното поле, които трябва да попълниш с хексагоните. Помисли внимателно как да разположиш наличните блокчета, така че всички празни места да бъдат запълнени. Понякога има блокчета, които са излишни и нямат приложение. Опитай се да завършиш колкото се може повече нива от играта преди времето да изтече, имаш на разположение две минути. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 3170
Сребърен медал
Точки 3060
Бронзов медал
Точки 2860
4
Точки 2790
5
Точки 2660
6
Точки 2490
7
Точки 2470
8
Точки 2430
9
Точки 2360
10
Точки 2270
Точки
Покажи още

Хекс светкавица

qrcode Играй онлайн Хекс светкавица (Hex Blitz) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Хекс светкавица е онлайн игра с блокчета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Хекс светкавица на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хекс светкавица (Hex Blitz) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Хекс светкавица може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Хекс светкавица не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Хекс светкавица е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 290 пъти.

Последни събития

Без аватар
taca68 спечели 1770 точки (14 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
rikondo
rikondo спечели 1130 точки (19 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
Без аватар
filakq спечели 1750 точки (15 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 9 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg