Намери славея

регистрация
Игри онлайн Плодове игри

Намери славея

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.5 5 (9 гласа)

Намери славея

Намери славея
Намери славея Отправи се на едно вълнуващо приключение с плодчетата и открий славея в тази забавна онлайн игра. Пътувай праз различни населени места, гори и поля, за да стигнеш до крайната цел. Всяко ниво ще те отправи на различно местоположение, където ще се запознаеш с различни плодчета. Целта във всяко ниво е да намериш плодовете и другите обекти от списъка в горната част. Плъзгай еркана настрани и открий всички цели. Някои от плодовете могат да се крият вътре. Други плодчета ще се показват само за кратък период от време. Бъди бърз и завърши нивата колкото се може по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш. Ревю

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 12460
Златен медал
Точки 12460
Сребърен медал
Точки 11530
Бронзов медал
Точки 10640
4
Точки 9930
5
Точки 9360
6
Точки 9310
7
decoration
Точки 9270
8
Точки 9040
9
Точки 8450
Точки
Покажи още

Награди

Играй с малките плодчета и открий славеяБлог
Играй с малките плодчета и открий славеяОтправи се на едно вълнуващо приключение с един любознателен банан в тази онлайн игра. Тук твоята задача ще е да откриеш една сладкопойна птица. Играта ще те отправи на пътуване през различни населени места, гори и поля, за да стигнеш до крайната цел. Всяко ниво ще те отправи на различно местоположение. Целта във всяко ниво е да намериш плодовете и...
Прочети още

Намери славея

qrcode Играй онлайн Намери славея (Find the Nightingale) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Намери славея е онлайн игра с плодове, птици, скрити предмети, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Намери славея на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Намери славея (Find the Nightingale) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Намери славея може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Намери славея не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Намери славея е оценена с оценка 4.5 от 5 с 9 гласа и е играна 953 пъти.

Последни събития

Без аватар
princesse гласува за играта с 1 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 39 минути
Без аватар
princesse спечели 60 точки (26 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 42 минути
Без аватар
diana59 спечели 4730 точки (16 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 часа
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg