Намери славея

регистрация
Игри онлайн Плодове игри

Намери славея

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.6 5 (10 гласа)

Намери славея

Намери славея
Намери славея Отправи се на едно вълнуващо приключение с плодчетата и открий славея в тази забавна онлайн игра. Пътувай праз различни населени места, гори и поля, за да стигнеш до крайната цел. Всяко ниво ще те отправи на различно местоположение, където ще се запознаеш с различни плодчета. Целта във всяко ниво е да намериш плодовете и другите обекти от списъка в горната част. Плъзгай еркана настрани и открий всички цели. Някои от плодовете могат да се крият вътре. Други плодчета ще се показват само за кратък период от време. Бъди бърз и завърши нивата колкото се може по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш. Ревю

- играе се с мишката
Видео упътване

PlayStore

Златен медал
Точки 13790
Сребърен медал
decoration
Точки 13020
Бронзов медал
Точки 12920
4
Точки 12460
5
Точки 11530
6
Точки 10640
7
Точки 9930
8
Точки 9840
9
Точки 9360
10
Точки 9310
Точки
Покажи още

Награди

Играй с малките плодчета и открий славеяБлог
Играй с малките плодчета и открий славеяОтправи се на вълнуващо приключение с един любознателен банан в тази онлайн игра със скрити предмети. Тук твоята задача ще е да откриеш една сладкопойна птица. Играта ще те отправи на пътуване през различни населени места, гори и поля, за да стигнеш до крайната цел. Всяко ниво ще те отправи на различно местоположение. Целта във всяко ниво е да...
Прочети още

Намери славея

qrcode Играй онлайн Намери славея (Find the Nightingale) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Намери славея е онлайн игра с плодове, птици, скрити предмети, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Намери славея на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Намери славея (Find the Nightingale) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Намери славея може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Намери славея не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Намери славея е оценена с оценка 4.6 от 5 с 10 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian спечели 13020 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 ден
Без аватар
login спечели 50 точки (31 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 дни
czMoni
czMoni спечели 9840 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg