Куп от квадрати

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Куп от квадрати

Направи любима
7
Гласувай: 
 4.6 5 (5 гласа)

Куп от квадрати

Куп от квадрати
Подреди цветните квадрати на игралното поле в тази онлайн логическа игра. Прави комбинации от квадрати с еднакъв цвят по редове и колони, за да събереш точки и да освободиш място за нови квардати. Можеш също да изчистиш квадрати с еднакъв цвят, ако ги натрупаш един върху друг на едно място. Играта ще приключи, ако не остане място за повече квадрати на игралното поле. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 330
Сребърен медал
A19
Точки 321
Бронзов медал
Точки 320
4
Точки 300
5
Точки 278
6
Точки 276
Точки
Покажи още

Куп от квадрати

qrcode Играй онлайн Куп от квадрати (Square Stacker) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Куп от квадрати е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Куп от квадрати на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Куп от квадрати (Square Stacker) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Куп от квадрати може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Куп от квадрати не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Куп от квадрати е оценена с оценка 4.6 от 5 с 5 гласа и е играна 272 пъти.

Последни събития

ariel61
ariel61 спечели 219 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
pedina спечели 276 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
margoto_777
margoto_777 спечели 134 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg