Сладки бонбони

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Сладки бонбони

Направи любима
4
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Сладки бонбони

Сладки бонбони
Това е класическа логическа игра с комбиниране на сладки бонбони. Твоята задача е да комбинираш поне три бонбони от един и същ вид и да изчистиш всички шоколадови полета. По-големи комбинации създават специални камъни, които могат да взривят цели редове или колони. Опитай се да спечелиш колкото може повече точки и да събереш три звезди във всяко ниво от играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 1677580
Сребърен медал
Точки 1491640
Бронзов медал
Точки 1149440
4
Точки 813240
5
K_D
Точки 693250
6
Точки 656480
Точки
Покажи още

Сладки бонбони

qrcode Играй онлайн Сладки бонбони (Sweet Candies) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Сладки бонбони е онлайн игра с комбиниране, бонбони, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Сладки бонбони на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Сладки бонбони (Sweet Candies) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Сладки бонбони може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Сладки бонбони не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Сладки бонбони е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 356 пъти.

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 1677580 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 7 минути
Без аватар
katja спечели 1491640 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 час
marc06
marc06 спечели 813240 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg