Дракула и Франкенщайн Подземно приключение

регистрация
Игри онлайн Игри със съдействие

Дракула и Франкенщайн Подземно приключение

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.4 5 (7 гласа)

Дракула и Франкенщайн Подземно приключение

Дракула и Франкенщайн Подземно приключение Присъедини се към Дракула и Франкенщайн в тяхното подземно приключение в тази онлайн игра. Помогни на героите да преодолеят препятсвията и да стигнат до крайната цел във всяко ниво на играта. Героите са изключително различни един от друг, но те ще работят добре заедно. Само като използват техните уникални таланти, те ще могат да се справят с трудностите в подземията на играта.

Използвай стрелките за движение на Франкенщайн, W, A, S, D за движение на Дракула. Видео упътване

Дракула и Франкенщайн Подземно приключение

qrcode Играй онлайн Дракула и Франкенщайн Подземно приключение (Drac and Frank Underground Adventure) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дракула и Франкенщайн Подземно приключение е онлайн игра с съдействие, дракула, франкенщайн, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Дракула и Франкенщайн Подземно приключение на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дракула и Франкенщайн Подземно приключение (Drac and Frank Underground Adventure) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Дракула и Франкенщайн Подземно приключение може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Дракула и Франкенщайн Подземно приключение не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дракула и Франкенщайн Подземно приключение е оценена с оценка 4.4 от 5 с 7 гласа и е играна 932 пъти.

Последни събития

diosaneko
diosaneko добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 4 месеца
veni164
veni164 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 6 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg