Лара Крофт Томб Райдър

регистрация
Игри онлайн Томб Райдър игри

Лара Крофт Томб Райдър

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.3 5 (21 гласа)

Лара Крофт Томб Райдър

Лара Крофт Томб Райдър Играй с Лара Крофт от поредицата игри Томб Райдер в подземията на гробницата в тази онлайн екшън игра. Изследвай подземни храмове, пълни със съкровища и се бий срещу различни зверове и противници. Открий секретния път във всяко ниво с Лара.

 shift 
- вървене
- скачане
 ctrl 
- действие
Q
- оръжие
E
- стрелба
Z
X
- движение
1
2
3
4
- смяна на оръжие
Видео упътване

Лара Крофт Томб Райдър

qrcode Играй онлайн Лара Крофт Томб Райдър (Lara Croft Tomb Raider) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Лара Крофт Томб Райдър е онлайн игра с томб райдър, стрелба, класически, гробници, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Лара Крофт Томб Райдър на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Лара Крофт Томб Райдър (Lara Croft Tomb Raider) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Лара Крофт Томб Райдър може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Лара Крофт Томб Райдър не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Лара Крофт Томб Райдър е оценена с оценка 4.3 от 5 с 21 гласа и е играна 3K пъти.

Последни събития

smale
smale добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 месеца
smale
smale гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 месеца
lesbianmom
lesbianmom добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 6 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg