Давай чудовище

регистрация
Игри онлайн Линии игри

Давай чудовище

Направи любима
2
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Давай чудовище

Давай чудовище
Направи връзки между сладките малки квадратни чудовища в тази онлайн логическа игра. Свържи чудовищата с еднакъв цвят, като внимаваш линиите да не се пресичат. Играта има много предизвикателства, като нивата са разделени в групи по трудност. Началните нива започват лесно, но после стават все по-трудни. Спечели звезда, като завършиш дадено ниво с необходимия брой ходове и като използваш всяко едно игрално поле. Събирай звезди и ги използвай да отключиш нови групи от нива. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Давай чудовище

qrcode Играй онлайн Давай чудовище (Monster Go) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Давай чудовище е онлайн игра с линии, чудовища, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Давай чудовище на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Давай чудовище (Monster Go) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Давай чудовище може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Давай чудовище не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Давай чудовище е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 127 пъти.

Последни събития

GaRoNi
GaRoNi спечели 61 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
rozaly_y спечели 213 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
dj_flash добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg