Хекс пъзел

регистрация
Игри онлайн блокчета игри

Хекс пъзел

Направи любима
5
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Хекс пъзел

Хекс пъзел
Това е класическа игра с подреждане на шестоъгълни блокчета. Постави блокчетата на полето и се старай да запълниш цели редове или колони, за да ги изчистиш и да освободиш място за нови блокчета. Опитай се да изчистиш няколко реда едновременно, за да получиш допълнителни точки. Спечели колкото се може повече точки, преди полето да се запълни и да останеш без ходове. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 43300
Сребърен медал
Точки 39380
Бронзов медал
Точки 27180
4
Точки 26840
5
Точки 20480
6
Точки 19710
Точки
Покажи още

Хекс пъзел

qrcode Играй онлайн Хекс пъзел (Hex Puzzle) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Хекс пъзел е онлайн игра с блокчета, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Хекс пъзел на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хекс пъзел (Hex Puzzle) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Хекс пъзел може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Хекс пъзел не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Хекс пъзел е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 121 пъти.

Последни събития

Без аватар
svetlina спечели 13530 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 2 часа
ve19
ve19 спечели 20480 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
antog спечели 26840 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg