Заешко приключение

регистрация
Игри онлайн Игри със зайци

Заешко приключение

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Заешко приключение

Заешко приключение
Помогни на малкото зайче да достигне своята цел в тази онлайн логическа игра. Твоята задача в играта е да разместиш местата на плочките и да направиш непрекъсната пътека от началото до крайната цел. Постарай се да събереш всички моркови по пътя, за да получиш максимален резултат. Играта има 80 нива, в които трудността постепенно се повишава. Опитай се да събереш всички моркови и да завършиш играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Заешко приключение

qrcode Играй онлайн Заешко приключение (Bunny Quest) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Заешко приключение е онлайн игра с зайци, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Заешко приключение на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Заешко приключение (Bunny Quest) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Заешко приключение може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Заешко приключение не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Заешко приключение е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 110 пъти.

Последни събития

OldTop
OldTop спечели 240 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
demon666 спечели 3 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
racielo спечели 115 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg