Свържи моята вода

регистрация
Игри онлайн Тръби игри

Свържи моята вода

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Свържи моята вода

Свържи моята вода
Помогни на водопроводчика да свърже тръбите в тази онлайн логическа игра. Създай непрекъсната линия от тръби от източника на вода до крайната цел. Опитай се да разрешиш колкото се може повече нива в играта и да събереш повече точки. Зелените тръби могат да бъдат завъртани, жълтите могат да бъдат разменени, а червените не могат да се местят. Побързай, понеже времето ти е ограничено. Играта ще запише резултата, когато не успееш да разрешиш дадено ниво и времето изтече. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 20125
Сребърен медал
Точки 15475
Бронзов медал
Точки 14900
4
Точки 14575
5
Точки 13575
6
Точки 11675
Точки
Покажи още

Свържи моята вода

qrcode Играй онлайн Свържи моята вода (Tap My Water) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Свържи моята вода е онлайн игра с тръби, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Свържи моята вода на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Свържи моята вода (Tap My Water) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Свържи моята вода може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Свържи моята вода не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Свържи моята вода е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 135 пъти.

Последни събития

Без аватар
Verzellmirnix спечели 4150 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
PLamenna
PLamenna спечели 15475 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
A19
A19 спечели 950 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg