Том и Джери Мишка в къщата

регистрация
Игри онлайн Том и Джери игри

Том и Джери Мишка в къщата

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Том и Джери Мишка в къщата

Том и Джери Мишка в къщата Джери е гладен и има нужда да се добере до сиренето в тази логическа игра с Том и Джери. Помогни на мишлето да събере сиренето, като премине незабелязан през капаните на Том. Във всяко едно от нивата на играта имаш на разположение различни инструменти. Използвай правилния инструмент на правилното място, за да спасиш Джери по неговия път.

- играе се с мишката
Видео упътване

Том и Джери Мишка в къщата

Играй онлайн Том и Джери Мишка в къщата (Tom and Jerry Mouse About the House) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Том и Джери Мишка в къщата е онлайн игра с том и джери, анимационни герои, от категория Логически.

Можеш да играеш Том и Джери Мишка в къщата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Том и Джери Мишка в къщата (Tom and Jerry Mouse About the House) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Том и Джери Мишка в къщата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Том и Джери Мишка в къщата е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 878 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg