Кръгла надпревара

регистрация
Игри онлайн Умения игри

Кръгла надпревара

Направи любима
2
Гласувай: 
 4 5 (1 глас)

Кръгла надпревара

Кръгла надпревара
Покажи своите умения в тази онлайн игра с подскачаща топка. Накарай топката да подскача и внимателно премини през препятсвията в играта. Можеш да преминаваш само през прегради, които са със същия цвят като топката. Опитай се да преминеш колкото може повече прегради и да събереш повече точки в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Кръгла надпревара

qrcode Играй онлайн Кръгла надпревара (Circle Rush) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Кръгла надпревара е онлайн игра с умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Кръгла надпревара на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Кръгла надпревара (Circle Rush) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Кръгла надпревара може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Кръгла надпревара не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Кръгла надпревара е оценена с оценка 4 от 5 с 1 гласа и е играна 254 пъти.

Последни събития

Без аватар
dj_flash спечели 11 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
ariel61
ariel61 спечели 2 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
Arodi спечели 125 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg