Маджонг под пара

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Маджонг под пара

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Маджонг под пара

Маджонг под пара
Това е класическа маджонг игра с тематика на механизми, задвижвани с пара. Целта в играта е да свържеш еднаквите маджонг блокчета. Можеш да свързваш само блокчета, които са свободни отдясно или отляво. Свържи двойките блокчета колкото може по-бързо, преди времето в играта да изтече. Играта има 100 предизвикателни нива.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 958921
Сребърен медал
Точки 931067
Бронзов медал
Точки 608011
4
Точки 258280
5
Точки 88359
6
Точки 13205
Точки

Маджонг под пара

qrcode Играй онлайн Маджонг под пара (Steamjong) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Маджонг под пара е онлайн игра с маджонг, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Маджонг под пара на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Маджонг под пара (Steamjong) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Маджонг под пара може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Маджонг под пара не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Маджонг под пара е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 253 пъти.

Последни събития

Без аватар
bisibg007 спечели 931067 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
danilaskova спечели 608011 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
dj_flash спечели 958921 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg