Скуби Ду Мистериозното имение

регистрация
Игри онлайн Скуби Ду игри

Скуби Ду Мистериозното имение

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Скуби Ду Мистериозното имение

Скуби Ду Мистериозното имение
Помогни на Скуби-Ду и детективите от бандата да разкрият мистерията в тази онлайн игра със скрити предмети. Някой е откраднал скъпоценно бижу и само Скуби-Ду може да разреши случая. Присъедини се към разследването и намери крадеца. Има три стаи, където трябва да намериш скритите предмети от списъка и след това да потърсиш ценни улики. Събери колкото можете повече улики, защото те ще са необходими за сглобяването на портрета на крадеца. Ако успееш да намериш крадеца, ще получиш бонус точки. Стигни до края на играта, за да запишеш резултата си. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 131190
Златен медал
Точки 131190
Сребърен медал
Точки 130890
Бронзов медал
Точки 130620
4
A19
Точки 129990
5
Точки 122280
Точки
Покажи още

Скуби Ду Мистериозното имение

qrcode Играй онлайн Скуби Ду Мистериозното имение (Scooby Doo The Mysterious Mansion) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скуби Ду Мистериозното имение е онлайн игра с скуби ду, скрити предмети, анимационни герои, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Скуби Ду Мистериозното имение на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скуби Ду Мистериозното имение (Scooby Doo The Mysterious Mansion) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Скуби Ду Мистериозното имение може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Скуби Ду Мистериозното имение не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скуби Ду Мистериозното имение е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 445 пъти.

Последни събития

Без аватар
bisibg007 спечели 97170 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
staberkill добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
GaRoNi
GaRoNi спечели 130890 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg