Направи бургер

регистрация
Игри онлайн Игри с готвене

Направи бургер

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Направи бургер

Направи бургер
Стани крал на бургерите в тази онлайн игра с готвене. Ползвай прясна маруля, вкусни домати, бекон и сочно месо, яйца, сирене и други продукти. Следвай рецептата и натрупай съставките по указания ред, за да направиш необходимия бургер. Направи колкото може повече бургери, преди времето да изтече. Всеки бургер ще ти донесе 10 точки, а следващ бургер ще има повече съставки и ще бъде по-труден за приготвяне. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи бургер

qrcode Играй онлайн Направи бургер (Burger Maker) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Направи бургер е онлайн игра с готвене, бургер, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Направи бургер на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Направи бургер (Burger Maker) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Направи бургер може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Направи бургер не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Направи бургер е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 196 пъти.

Последни събития

Без аватар
Arodi спечели 100 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
anni спечели 100 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
bisibg007 спечели 100 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg