Преследване на Джери

регистрация
Игри онлайн Том и Джери игри

Преследване на Джери

Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (10 гласа)

Преследване на Джери

Преследване на Джери Преследване на Джери Играйте с Том и неговия приятел и се опитайте да хванете Джери в тази онлайн игра. Това е настолна игра, в която трябва да завъртите колело, за да получите произволно число и да преместите съответния брой стъпки на игралното поле. Всяка част от полето може да ви изненада със специално правило, така че внимавайте. Играта може да се играе от един играч срещу компютъра или от двама играчи на едно устройство.

- играе се с мишката
Видео упътване

Преследване на Джери

qrcode Играй онлайн Преследване на Джери (Chasing Jerry) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Преследване на Джери е онлайн игра с том и джери, игри на дъска, анимационни герои, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Преследване на Джери на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Преследване на Джери (Chasing Jerry) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Преследване на Джери може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Преследване на Джери не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Преследване на Джери е оценена с оценка 4.3 от 5 с 10 гласа и е играна 2K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg