Скуби Ду Зловещи коридори

регистрация
Игри онлайн Скуби Ду игри

Скуби Ду Зловещи коридори

Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (4 гласа)

Скуби Ду Зловещи коридори

Скуби Ду Зловещи коридори
Скуби Ду и Шаги са се озовали в лабиринт от страховити коридори в тази забавна онлайн игра. За щастие Велма също е там, за да управлява светлините и да помогне на двамата герои да останат невидими, докато минават през коридорите. Във всяка стая има страшни чудовища и призраци. Твоята задача е да местиш светлините във всеки коридор, така че призраците да не могат да стигнат до светлината и да видят Скуби и Шаги. Ако Скуби и Шаги бъдат видени три пъти, играта ще свърши. Играта започва лесно и във следващите нива се появяват постепенно повече врагове и предизвикателства. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 29960
Сребърен медал
Точки 25015
Бронзов медал
Точки 18355
4
Точки 18285
5
Точки 11205
6
Точки 10175
Точки
Покажи още

Скуби Ду Зловещи коридори

qrcode Играй онлайн Скуби Ду Зловещи коридори (Scooby Doo Creepy Corridors) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скуби Ду Зловещи коридори е онлайн игра с скуби ду, духове, анимационни герои, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Скуби Ду Зловещи коридори на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скуби Ду Зловещи коридори (Scooby Doo Creepy Corridors) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Скуби Ду Зловещи коридори може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Скуби Ду Зловещи коридори не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скуби Ду Зловещи коридори е оценена с оценка 4 от 5 с 4 гласа и е играна 176 пъти.

Последни събития

Без аватар
Kami75rr спечели 10175 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Без аватар
chocotoonie спечели 11205 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Без аватар
staberkill спечели 1285 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg