Разбий купа

регистрация
Игри онлайн Умения игри

Разбий купа

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Разбий купа

Разбий купа
Пробвай своите умения в тази онлайн игра с куп от обръчи. Твоята задача в играта е да разбиеш колкото се може повече обрачи. Можеш да удряш само цветната част от обръчите, ако удариш някой от черните платформи, играта ще приключи. Играй с подскачащата топка и се опитай да стигнеш до дъното на купа във всяко ниво от играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Сребърен медал
Точки 4622
Бронзов медал
Точки 4500
4
Точки 4366
5
Точки 3567
6
Точки 2190
7
Точки 1485
8
Точки 1456
9
Точки 1378
10
Точки 1278
Точки
Покажи още

Разбий купа

qrcode Играй онлайн Разбий купа (Stack Smash) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Разбий купа е онлайн игра с умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Разбий купа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Разбий купа (Stack Smash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Разбий купа може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Разбий купа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Разбий купа е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 507 пъти.

Последни събития

Без аватар
pedina спечели 1278 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 часа
langerik
langerik спечели 510 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Adventuregirl7
Adventuregirl7 спечели 100 точки (17 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg