Домино класика

регистрация
Игри онлайн Домино игри

Домино класика

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Домино класика

Домино класика
Забавлявай се с една партия домино в тази класическа онлайн игра. В тази игра ще имаш нужда от умения, правилна стратегия и малко късмет. Можеш да играеш в три различни режима на игра. Избери трудност и се опитай да спечелиш с максимално висок резултат. Правилата на играта са прости - съчетай еднаквите номера и се отърви от всички плочки преди противника. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 287
Сребърен медал
Точки 281
Бронзов медал
Точки 276
4
Точки 266
5
Точки 258
6
Точки 252
Точки
Покажи още

Домино класика

qrcode Играй онлайн Домино класика (Dominoes Classic) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Домино класика е онлайн игра с домино, игри на дъска, класически, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Домино класика на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Домино класика (Dominoes Classic) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Домино класика може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Домино класика не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Домино класика е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 100 пъти.

Последни събития

Без аватар
Arodi спечели 139 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
GaRoNi
GaRoNi спечели 287 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
svetlina спечели 146 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg